fredag den 29. juli 2011

Hej og farvel
Et lille hurtigt indlæg fra mig af. Kom hjem i går efter 3 skønne (og solrige) uger på Cuba, men er kun hjemme for en kort bemærkning, for i morgen smutter jeg på spejderlejr.


Looket været klassisk backpacker og hovedsaligt bestået af slidt hullet tøj fra H&M og havde hverken hårtørrer eller glattejern med, så håret har været en omgang hø. Utroligt nok var de Cubanske helt vilde i varmen når man kom gående. Den Cubanske mode er heller ikke noget at råbe hurra over. Et typisk Cubansk består af stramme jeans fyldt med applikationer som nitter, similisten, strift, lapper og afblegninger. Jo mere des bedre! Dertil en stram top i lycro, gerne med mere tingeltangel på. Og så elsker de colour-blonking-gone-wrong.


Men hvor mode og dulleriet har manglet, har jeg til gengæld fået set en masse fantastisk natur, badet i krystalblåt hav og mødt nogle skønne mennesker.

Nu tager vi lige en uges spejderlejr og så skal den indre pyntetøs ellers slippes løs igen bagefter :) (Hun blev faktisk allerede sluppet lidt løs i dag og svang kortet i Acne butikken. Acne needle. Jeg elsker jer)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar